Eiting wacht rustig op kans: "Concurrentie is er nu eenmaal"

20 oktober 2017, 20:36

Carel Eiting heeft dit seizoen een dubbele rol bij Ajax. Het jonge talent traint mee met het eerste elftal, maar speelt zijn wedstrijden met Jong Ajax in de Jupiler League. De middenvelder heeft echter geen problemen met die constructie en wacht geduldig op zijn kans.

DatEiting tijdens de trainingen niet met Jong Ajax meedoet, heeft wel een nadeel. "Het is anders, er ontstaan minder snel automatismen. Normaal gesproken train je daarop", zegt de middenvelder op de website van de Amsterdamse club. "Het is belangrijk om veel wedstrijden te spelen en dat is wat ik nu doe bij Jong Ajax. Daarmee ontwikkel ik mezelf. Want als voetballer ben je natuurlijk nooit tevreden. Je probeert altijd weer verder te komen. Het is mijn ambitie om ook wedstrijden te spelen onder leiding van Marcel Keizer, in Ajax 1 dus. Dat is mijn plan en daar houd ik mij aan."

Dat Eiting dit seizoen in het eerste elftal weinig aan de bak zou komen, was tijdens het voorseizoen besproken met Keizer. "Ik wist dat dit ging gebeuren, en had het ook niet anders verwacht. Ajax heeft vorig seizoen een geweldig Europees toernooi gespeeld, de concurrentie is er nou eenmaal", benadrukt het talent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen