Streppel mikt op top zes, Matavz en Foor terug bij Vitesse

20 oktober 2017, 17:47

De afgelopen twee competitiewedstrijden eindigden in een nederlaag voor sc Heerenveen. Vitesse speelde in de laatste twee duels tweemaal gelijk. Zowel Heerenveen als Vitesse zal zondag in het Abe Lenstra Stadion dus voor de volle buit gaan.

Streppel: "Vitesse net iets volwassener"

Vitesse speelde donderdag in de Europa League nog uit tegen Zulte Waregem terwijl Heerenveen de hele week heeft gehad om te trainen. "Ik vind Vitesse een goede ploeg. Ze zijn net iets meer volwassen dan wij. Vitesse hoort volgens mij thuis in de top vijf, zes van Nederland. Daar willen wij ook graag naartoe", zegt trainer Jurgen Streppel tegenover de Leeuwarder Courant.

Streppel ontving deze week goed nieuws over de geblesseerde doelman Warner Hahn. Hij raakte tijdens het eerste competitieduel geblesseerd aan zijn schouder, maar meldde zich weer op het trainingsveld. "Maar hij is nog niet wedstrijdfit. We gaan geen risico met hem lopen", zegt de trainer.

Fraser: "Fysiek staan we er goed op"

De selectie van Vitesse stond vrijdag na het 1-1 gelijkspel tegen Zulte Waregem in de Europa League weer op het veld voor het duel met sc Heerenveen van aanstaande zondag. Henk Fraser stelt dat zijn ploeg in ieder geval fysiek in orde is. Daarnaast zag de trainer Tim Matavz en Navarone Foor weer aansluiten. "We hebben vandaag al wat beelden van Heerenveen bekeken en gaan dat zaterdag weer doen. Fysiek staan we er goed op en we gaan er voor zorgen dat we zondag weer fris zijn in het koppie", zegt hij op de officiële website van de Arnhemmers.

Vitesse is de laatste vijf Eredivisieduels ongeslagen, maar won maar twee van die wedstrijden. Tegen Heerenveen wil Fraser dan ook graag drie punten pakken. "Het is een ploeg die vaak frivool speelt en veel loopvermogen en doelgerichtheid heeft. Andersom hebben wij ook onze kwaliteiten en gaan we uiteraard weer voor een goed resultaat. Al met al ontlopen de ploegen in de subtop elkaar niet veel", blikt hij vooruit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen