Cocu verwacht Lozano terug bij PSV, Bergwijn twijfelgeval

20 oktober 2017, 15:36

Hirving Lozano staat op het punt zijn rentree bij PSV te maken. Phillip Cocu verwacht zondag tegen Heracles Almelo over het goudhaantje uit Mexico, tot dusver goed voor zes goals en twee assists, te kunnen beschikken. Ook Derrick Luckassen staat er weer goed op bij de Eindhovenaren. Steven Bergwijn is wél een twijfelgeval.

Lozano komt terug van een elleboogblessure. Het herstel van de Mexicaan is de laatste dagen voorspoedig verlopen. Hij ontbrak zondag tegen VVV-Venlo, waar Luckassen al wel op de bank zat. Luckassen kampte met een knieblessure. "Lozano en Luckassen hebben gewoon meegetraind. Als er niks vreemds gebeurt zitten ze gewoon bij de selectie", aldus Cocu vrijdag op de persconferentie. 

Bergwijn

Zorgen zijn er wel over Steven Bergwijn. De aanvaller raakte in Venlo geblesseerd aan zijn knie en het is maar de vraag of hij tegen Heracles inzetbaar is. "'Bergwijn heeft vandaag niet op het veld kunnen trainen. Een twijfelgeval."

Klassieker in Rotterdam

PSV kan zondag goede zaken doen, omdat Feyenoord en Ajax in De Kuip tegenover elkaar staan. "We moeten ons concentreren op onze eigen wedstrijd. De ploeg moet scherp zijn zondag. Heracles Almelo heeft een aantal spelers in huis die vanuit de omschakeling heel gevaarlijk kunnen zijn. Wij kunnen weer een klein stapje zetten op de concurrentie als wij zondag winnen. Die kans moeten wij grijpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen