Gio rekent niet op geblesseerde Van Beek in Klassieker

20 oktober 2017, 14:04   Bijgewerkt: 20 oktober 2017, 14:40

Feyenoord kent nieuwe, defensieve problemen. De net teruggekeerde Sven van Beek is opnieuw geblesseerd. Giovanni van Bronckhorst verwacht hem zondag niet in De Klassieker tegen Ajax. De zeventienjarige Lutsharel Geertruida van Feyenoord onder 19 is een optie voor Van Bronckhorst, zo bevestigde hij vrijdag op de persconferentie.

Van Beek botste in de Champions League-wedstrijd tegen Shaktar Donetsk met teamgenoot Jean-Paul Boëtius en heeft last van zijn heup. Omdat Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden al in de lappenmand zitten, is de spoeling achterin dun bij de Rotterdammers. Daarom haalt Van Bronckhorst Geertruida bij de selectie. Daarnaast is Kevin Diks hersteld van zijn hersenschudding.

Jørgensen

Met de fitheid van Nicolai Jørgensen gaat het steeds meer de goede kant op. De spits speelde tegen Shaktar ruim een uur mee. Naar verwachting kan hij tegen Ajax weer meer minuten maken. "Dat gaat goed, hij heeft geen last meer. Hij heeft alles gedaan op de training", aldus Van Bronckhorst op de persconferentie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen