Groep B: Dinamo Kiev morele winnaar na remises

Groep B: Dinamo Kiev morele winnaar na remises

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 oktober 2017 – Dinamo Kiev en Young Boys zorgden tegen elkaar voor een spektakel. Het Europa League-duel in groep B leverde donderdag echter geen winnaar op (2-2). Omdat Skënderbeu- Partizan Belgrado ook in evenwicht bleef, is koploper Dinamo Kiev de morele winnaar van de derde speelronde.

Dinamo Kiev - Young Boys 2-2
Dinamo Kiev en Young Boys zorgden voor een vermakelijk duel. In de wedstrijd waar veel gebeurde opende Young Boys de score. Roger Assalé was het eindstation. Kiev krabbelde daar na op. Na een bal op de paal, benutte Dieumerci Mbokani een goed uitgespeelde kans. Young Boys, met Miralem Sulejmani in de basis, nam het initiatief weer. Assalé stond deze keer goed opgesteld bij een corner en kon van dichtbij raak schieten. Mooiste goal was die van Mykola Morozyuk. Hij schoot een vrije trap in de kruising en bepaalde de eindstand op 2-2. Kiev kon in de slotfase niet profiteren van een mannetje meer na de rode kaart van Sekou Sanogo.

Skënderbeu - Partizan Belgrado 0-0
Bij Skënderbeu - Partizan Belgrado was veel minder te beleven. In Albanië werd door beide ploegen niet gescoord, al was Partizan in de slotfase nog heel dichtbij. Dinamo Kiev gaat in deze groep met zeven punten aan de leiding. Young Boys volgt op vier punten. Partizan en Skënderbeu hebben beide twee punten en zullen zich richten op de tweede plaats.

Reacties

gerelateerd