Groep F: Moskou niet langs Sheriff, punt voor Kopenhagen

19 oktober 2017, 23:37

Lokomotiv Moskou is na drie speelronden in groep F van de Europa League de koploper. De Russen speelden gelijk tegen FC Sheriff (1-1), maar omdat nummer twee FC Kopenhagen zelf niet wist te winnen van FC Zlin blijft de stand in de groep onveranderd.

Zlin - Kopenhagen 1-1

FC Kopenhagen kwam in Tsjechië na elf minuten op achterstand. Dame Diop zorgde voor de openingstreffer voor Zlin. Acht minuten later kwamen de Denen weer op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Peter Ankersen. Een kwartier voor tijd werd de wedstrijd stilgelegd wegens dichte mist. Iets later kon het duel weer hervat worden. Gescoord werd er niet meer.

FC Sheriff - Lokomotiv Moskou 1-1

Anton Miranchuk opende na zeventien minuten de score voor Lokomotiv Moskou. De thuisploeg liet het daar echter niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er na een half uur spelen via Ziguy Badibanga. In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord. Moskou is met vijf punten de nummer één in groep F. Kopenhagen volgt daar kort achter met twee punten minder. Ook Sheriff heeft drie punten, maar een minder doelsaldo. Zlin blijft steken op twee punten.