Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Groep C: ruime zege Hoffenheim, Ludogorets koploper

Groep C: ruime zege Hoffenheim, Ludogorets koploper

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 oktober 2017 – Ludogorets Razgrad is de verrassende koploper in groep C na een zege op Sporting Braga. In Portugal wonnen de bezoekers donderdag met 0-2. Ook 1899 Hoffenheim deed goede zaken. In eigen huis werd Istanbul Basaksehir met 3-1 aan de kant gezet.

Hoffenheim - Istanbul Basaksehir 3-1
Bij de start van het duel tussen Hoffenheim en Istanbul Basaksehir was er geen Nederlandse inbreng. Eljero Elia begon bij de bezoekers op de bank terwijl Justin Hoogma niet bij de selectie van de Duitse ploeg zat. In de eerste helft was het nog wat zoeken voor beide ploegen en werd er niet gescoord.

Kort na rust was het wel raak voor de thuisploeg. Benjamin Hübner opende met 52 minuten op de klok de score. De thuisploeg was de tweede helft de sterkste partij en kwam al snel op 2-0. Nadiem Amiri was de doelpuntenmaker. Het verzet van de Turkse ploeg leek daarna helemaal gebroken, want het werd via Nico Schulz ook nog 3-0 voor de thuisploeg.Stefano Napoleoni maakte kort voor tijd nog de 3-1 voor Istanbul Basaksehir. Elia bleef de gehele wedstrijd op de bank. 

Braga - Ludogorets 0-2
De wedstrijd tussen Braga en Ludogorets was het duel om de koppositie in groep C. De bezoekers kwamen verrassend op voorsprong. Na 25 minuten spelen was het Cosmin Moti die scoorde. Jody Lukoki begon in de basis bij de bezoekers en deed in de tweede helft van zich spreken. De oud-speler van onder andere PEC Zwolle en Ajax leek in eerste instantie de score te verdubbelen. Maar het doelpunt kwam uiteindelijk op naam van Braga-speler Raul. 

Ludogorets is met zeven punten de koploper in poule C. Braga volgt als tweede met een puntje minder. Hoffenheim pakt de eerste punten en stijgt daardoor naar plek drie terwijl Istanbul Basaksehir op één punt blijft steken.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd