Fraser baalt van arbitrage: "Had al niet veel op met die man"

19 oktober 2017, 22:03

Henk Fraser oordeelt hard over de arbitrage van het Europa League-duel van Vitesse met Zulte Waregem (1-1). In zijn ogen keurde Ivan Bebek onterecht een doelpunt van Luc Castaignos af. De Kroaat floot voor een overtreding van Castaignos. Het zou de 1-2 voor de Arnhemmers zijn geweest. "Voor mij de druppel, daarvoor had ik al niet veel op met die man."

Fraser noemt de leidsman 'echt matig'. "Zo'n moment is, wanneer de verschillen tussen ons en Zulte minimaal zijn, doorslaggevend. Dat maakt het verschil", reageert de oefenmeester van Vitesse bij FOX Sports. "Het was juist andersom, iedereen zag dat. Die jongen hing aan Luc. Wij kregen 'm tegen, wat kan ik daar nog over zeggen? Maar we moeten het niet terugbrengen naar dat ene moment. We hebben zelf ook momenten gehad waarin we te weinig doorslaggevend waren, met name in de omschakeling."

Met de uitslag kon Fraser leven. "De verschillen waren nou eenmaal niet zo groot. Ik vind wel dat hier uit hadden kunnen halen, en misschien wel moeten halen. Spelen vanuit onze opbouw werkte niet. Dat had verschillende factoren. Zij stonden goed, maar soms waren wij ook net te langzaam."

Lees ook: Castaignos baalt: "Scheidsrechter had een andere bril op"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen