Groep G: FCSB staat al met anderhalf been in volgende ronde

19 oktober 2017, 21:35

FCSB is hard op weg naar de knock-outfase van de Europa League. Dankzij een overwinning in Israël op Hapoel Be'er Sheva gaat het oude Steaua Boekarest met negen punten aan kop in groep G. De overige clubs hebben allemaal drie punten.

Hapoel Be'er Sheva - FCSB 1-2

FCSB is ongenaakbaar in groep G. De Roemenen behouden halverwege de poulefase de honderd procent score. Invaller Harlem-Eddy Gnohere was in Israël de gevierde man. Hij nam in de tweede helft beide treffers voor zijn rekening en hielp FCSB steviger in het zadel. De treffer van oud-Ajacied Cuenca voor Hapoel Be'er Sheva vlak voor tijd was slechts voor de statistieken. Na drie wedstrijden heeft FCSB negen punten, de rest heeft allemaal zes minder.

FC Lugano - Viktoria Plzen 3-2

Lugano schudde Viktoria Plzen in de tweede helft van zich af. Mattia Bottani en Carlinhos maakten binnen tien minuten de twee Zwitserse treffers. Plzen dacht via Michael Krmencik terug te komen in het duel, maar had voormalig FC Utrecht-spits Alexander Gerndt een passend antwoord. De 3-2 van Marek Bakos namens de Tsjechen mocht niet meer baten. Omdat FCSCB al een straatlengte voorsprong heeft, zullen Lugano, Plzen en Hapoel Be'er Sheva uitmaken wie als nummer twee naar de knock-outfase gaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen