Veldwijk terug in selectie Groningen voor duel met Willem II

19 oktober 2017, 19:01

Lars Veldwijk is weer hersteld van zijn enkelblessure die hem de afgelopen weken aan de kant hield. De aanvaller keert terug in de wedstrijdselectie voor het duel met Willem II van vrijdagavond. Trainer Ernest Faber kan ook weer beschikken over Todd Kane.

Faber laat tegenover FC Groningen TV weten dat Veldwijk in ieder geval niet in de basis zal beginnen. "Hij kan waarschijnlijk het grootste deel van de tweede helft spelen. Datzelfde geldt voor Kane. Ze lopen misschien nog iets achter qua trainingsarbeid, maar we kunnen ze brengen als dat nodig is", aldus de trainer.

Voor Groningen komt er een drukke periode aan met de thuiswedstrijd tegen Willem II, het bekerduel tegen Roda JC en en vervolgens het competitieduel met Sparta. "Maar dat is wel lekker. Zeker nu iedereen weer fit is. Je blijft zo in een goed ritme. We willen vrijdag een goede start maken om deze reeks door te komen", zegt Faber, die een compact Willem II verwacht. "Ze zullen met vijf verdedigers gaan spelen. Wij moeten zorgen dat we de ruimtes klein houden en de verdediging goed op orde hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen