NEC wil ook van Volendam winnen, zware blessure Carlone

19 oktober 2017, 14:52

De uitwedstrijd tegen FC Volendam is voor NEC de volgende horde in de jacht op de bovenste plekken in de Jupiler League. De huidige nummer drie van de competitie gaat het duel met de hekkensluiter in ieder geval in met de intentie om te winnen.

Dat vertelt trainer Adrie Bogers op de website van NEC, dat de laatste drie duels wist te winnen. "Wij gaan de wedstrijd tegen FC Volendam in om het spel te maken. Ik denk dat we dan ook op ons best zijn. Wij spelen iedere wedstrijd om te winnen en dat zullen we ook morgenavond in Volendam weer gaan doen."

Bogers vindt dat Volendam te laag staat op de ranglijst. "FC Volendam staat momenteel laatste in de competitie, maar ik zie het niet zo zwart-wit. Ze hebben een goede selectie en ik denk dat de ranglijst niet helemaal het juiste beeld geeft wat FC Volendam betreft. Het is een stugge tegenstander die het veel clubs al moeilijk heeft gemaakt, veel gelijk spelen en als ze verliezen, doen ze dat met maar één doelpunt verschil. Wij willen ze daarom direct onder druk zetten en ballen zo snel mogelijk vooruit te spelen."

Vervelend nieuws FC Eindhoven

Daags voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard heeft FC Eindhoven een domper te verwerken gekregen. Alessio Carlone heeft woensdag op de training namelijk zijn voorste kruisband afgescheurd, zo meldt de club donderdag. De Belg hielp Eindhoven eerder dit seizoen nog aan de eerste overwinning van het voetbalseizoen (tegen RKC).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen