Milik overweegt tijdelijk vertrek: "Snel helemaal fit worden"

19 oktober 2017, 12:09

Arek Milik staat momenteel aan de kant met een knieblessure. Vorige maand scheurde de aanvaller zijn kruisband waardoor hij nog enkele maanden moet revalideren. De Pool sluit niet uit dat hij na zijn revalidatie door Napoli verhuurd zal gaan worden.

Milik heeft een contract tot medio 2021 bij Napoli, maar speelde vanwege veel blessureleed pas twintig wedstrijden voor de club. Daarnaast heeft hij te maken met stevige concurrentie. Tegenover het Poolse Sportowy Fakty laat de spits weten aan een tijdelijk vertrek uit Napels te denken. "Ik sluit niet uit dat ik op huurbasis vertrek. Dat zou een goede manier zijn om sneller honderd procent fit te worden. Ik wil straks met Polen naar het WK. Ik zal er klaar voor zijn om mijn ploeg te helpen."

De revalidatie van Milik verloopt tot nu toe volgens schema. "Mijn knie is nog wat gezwollen en pijnlijk, maar het gaat iedere dag beter. Binnenkort ga ik oefeningen doen in het zwembad en daarna verder met cardio. In een situatie als dit is mentaliteit heel belangrijk", stelt de oud-Ajacied. "De eerste twee weken waren het zwaarst voor mij. Ik wil graag iedereen bedanken die me heeft gesteund."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen