Mourinho sneert naar 'huilende' Conte, die boos reageert

19 oktober 2017, 09:17   Bijgewerkt: 19 oktober 2017, 09:28

Er stond de afgelopen dagen een Champions League-speelronde op het menu, maar dat heeft José Mourinho en Antonio Conte er niet van weerhouden om verbaal de strijd met elkaar aan te gaan. Beide coaches vlogen elkaar woensdagavond in de haren in de media.

Het Manchester United van Mourinho won met 0-1 van Benfica, terwijl Chelsea met 3-3 gelijkspeelde tegen AS Roma. Mourinho ging na de wedstrijd in op het feit dat hij momenteel met meerdere blessuregevallen kampt. "Ik kan huilen net als andere managers doen, maar ik doe het met de spelers die ik heb", doelde de coach op collega Conte. "Tegen Liverpool had ik afgelopen weekend maar twee middenvelders tot mijn beschikking."

Conte werd na de remise tegen Roma geconfronteerd met de teksten van Mourinho, met wie hij het de afgelopen tijd wel vaker aan de stok had. "Mourinho spreekt heel vaak over wat er aan de hand is bij Chelsea", vindt de Italiaan. "Hij moet stoppen met het kijken naar zijn oude club en team. Mourinho moet naar zichzelf kijken en niet naar collega's."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen