Jubilaris Robben: "Niet perfect, maar zitten op goede weg"

18 oktober 2017, 23:43

Arjen Robben ziet dat Bayern München weer op de goede weg is. De Duitse kampioen zegevierde woensdag in de Champions League door Celtic eenvoudig te kloppen (3-0). Voor Robben was dat zijn honderdste Champions League-duel.

De overwinning was de tweede zege op rij sinds Jupp Heynckes weer de scepter zwaait in Beieren. Bayern won zaterdag in de Bundesliga al met 5-0 van SC Freiburg. "Dit is weer een stap vooruit", citeert het Duitse persbureau dpa Robben. "We hebben twee keer de nul gehouden. Voor het team is dat belangrijk. Het kan nog niet perfect zijn, maar we zitten in ieder geval weer op de goede weg. Jupp Heynckes kent de club en weet precies wat er nodig is om stabiliteit in het team te krijgen."

Halverwege de poulefase is er op dit moment, ondanks de onrust van afgelopen tijd, weinig aan de hand voor Bayern. Der Rekordmeister volgt op drie punten van koploper PSG. Heynckes: "Het was belangrijk om na de 5-0 in de Bundesliga ook in de Champions League weer in het juiste spoor te komen. Grote delen van de wedstrijd heeft de ploeg goed gespeeld. We hebben veel kansen gehad, maar waren nog te slordig. Maar ik ben blij dat de ploeg gemotiveerd is."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen