Fraser: "Moeten twee keer van Zulte Waregem winnen"

18 oktober 2017, 20:36

Vitesse neemt het donderdag in de Europa League op tegen Zulte Waregem. Beide ploegen wisten in de voorgaande twee duels nog geen punt te pakken. Om te overwinteren in Europa stelt trainer Henk Fraser dat Vitesse sowieso tweemaal van de Belgen zal moeten winnen.

Vitesse reisde woensdagochtend naar België en werkte vervolgens in de avond een training in het Regenboogstadion af. De opdracht voor Vitesse tegen Zulte Waregem is duidelijk. "Het is belangrijk om te winnen om nog een rol van betekenis te spelen", aldus Fraser op de website van de Arnhemmers. "Dan moet je eigenlijk beide wedstrijden tegen Zulte Waregem winnen. Dat is een behoorlijke uitdaging en ik denk dat de kansen fifty-fifty zijn."

Fraser bezocht afgelopen weekend een wedstrijd van de EL-tegenstander. "Zij hebben bepaalde kwaliteiten zoals fysiek en de energie die zij in de wedstrijd leggen. Wij moeten dat zien te beantwoorden door in onze kracht te komen en dat is voornamelijk op voetballend gebied", stelt de trainer, die het in België zonder Navarone Foor en Tim Matavz moet stellen. Fraser laat weten dat Mason Mount en Luc Castaignos het tweetal donderdagavond zal gaan vervangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen