Atlético scoort niet en verspeelt dure punten in Bakoe

18 oktober 2017, 20:00

Atlético Madrid heeft zichzelf een slechte dienst bewezen tegen Qarabag FK. De ploeg van Diego Simeone kwam woensdagavond in Azerbeidzjan niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Daardoor blijft Atlético plek drie bezetten in groep C.

Atlético Madrid had het aan het begin van de wedstrijd lastig. De bezoekers slaagden er in het eerste deel van de wedstrijd nauwelijks in om de defensie van Qarabag te testen. Pas vlak voor rust kwam daar verandering in. Yannick Carrasco kwam oog-in-oog met doelman Ibrahim Sehic te staan, maar schoot de bal tegen diens schouder. De keeper speelde sowieso een belangrijke rol, want ook op schoten van Saúl Ñíguez en Antoine Griezmann bracht hij redding.

Kort na rust leek Griezmann wel te gaan scoren, maar hij werd teruggefloten wegens buitenspel. Simeone greep halverwege de tweede helft in en switchte zelfs van 4-4-2 naar een 4-3-3-systeem, maar ook dat mocht niet baten. Met nog een kwartier te spelen moest Qarabag met tien man verder nadat Dino Ndlovu zijn tweede gele kaart van de avond ontving. Maar ook met tien man bleek de defensie van de thuisploeg niet te kraken. Invaller Fernando Torres kreeg nog een goede kans, maar zag zijn kopbal over het doel gaan. Verder kwam de ploeg van Simeone niet waardoor het bij 0-0 bleef.

Door het gelijkspel blijft Atlético derde staan in groep C met twee punten uit drie duels. Qarabag is de nummer laatst met één punt. Voor de ploeg uit Azerbeidzjan betekent dat het allereerste punt in de Champions League ooit. Later op de avond spelen Chelsea en AS Roma nog tegen elkaar. Chelsea is de koploper met zes punten terwijl Roma vier punten verzamelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen