Rutten: "Je kunt wel vraagtekens plaatsen bij ontslag van Hake"

18 oktober 2017, 18:32

De vraag van FC Twente aan Fred Rutten om aan de slag te gaan in Enschede is tot op het heden uitgebleven. Dat zegt de hoofdpersoon zelf. De 54-jarige Wijchenaar behoort tot een van de meest genoemde personen om bij het dolende FC Twente een functie bekleden. Twente nam woensdag afscheid van René Hake als trainer, waar Rutten zijn twijfels over heeft.

In het tv-programma De Tafel van Kees gaf Rutten een paar weken geleden aan dat hij openstaat om Twente te helpen. "Je moet eerst worden gevraagd, en dan kun je over dingen na gaan denken. Maar ik ben niet gevraagd", zegt Rutten vandaag (woensdag) tegen TC/Tubantia. "Je kunt wel je vraagtekens plaatsen bij het ontslag van René Hake, met drie relatief makkelijke thuiswedstrijden voor de boeg."

De komende drie wedstrijden speelt Twente tegen Roda JC, FC Eindhoven (KNVB Beker) en Excelsior. De Tukkers staan vijftiende in de Eredivisie. Overigens is Rutten niet de enige naam die rondzingt in de Grolsch Veste. Ook die van Gertjan Verbeek, die met de club flirtte om de trainersvacature in te vullen. Rutten wordt met name in verband gebracht met de functie van technisch directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen