Leipzig verslaat Porto, Babel belangrijk bij zege in AS Monaco

18 oktober 2017, 07:35   Bijgewerkt: 18 oktober 2017, 20:30

In een heerlijke wedstrijd - vooral voor rust - heeft RB Leipzig knap gewonnen van FC Porto. De Duitsers wonnen met 3-2, een stand die bij rust al bereikt was. Besiktas won knap op bezoek bij AS Monaco. Ryan Babel gaf de assist bij de beslissende 1-2

RB Leipzig - FC Porto 3-2

Leipzig nam al snel de leiding, al rook de goal van Will Orban wel naar buitenspel. Eerst stond hij namelijk half in de baan van een schot en tikte uiteindelijk de 1-0 binnen. Vincent Aboubakar stond tien minuten later zeker geen buitenspel, toen hij heel knap uit een uit de lucht vallende bal in een keer binnenschoot. In de laatste fase voor rust ging het ineens snel. Emil Forsberg en Jean-Kevin Augustin zetten de thuisploeg op 3-1, maar Ivan Marcano deed nog snel wat terug.

De spectaculaire laatste tien minuten van de eerste helft, werden na de thee niet nog eens herhaald. De kansen waren heel spaarzaam en hoefden keepers Peter Gulacsi en José Sá beiden maar een keer echt in te grijpen. Ook in de slotfase lukte het Porto niet om een offensief te ontwikkelen en dus wonnen de Duitsers voor het eerst een Champions League-duel. 

AS Monaco - Besiktas 1-2

Bij AS Monaco liet Radamel Falcao na een halfuur zijn klasse zien. De Colombiaan speelde zichzich goed vrij in het strafschopgebied en punterde de bal in de verre hoek. De Monegasken lieten het daarna echter lopen en kon Cenk Tosun heerlijk de gelijkmaker binnenkoppen. Na de pauze was de spits opnieuw trefzeker. Op aangeven van Ryan Babel schoot hij de bal heerlijk hoog en droog tegen de touwen. Falcao en Rony Lopes kregen nog kansen op de gelijkmaker, terwijl Oguzhan Özyakup de Turken al vroeger in de tweede helft op 1-3 had kunnen zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen