Lovren beschuldigt Lukaku van opzettelijke actie

Lovren beschuldigt Lukaku van opzettelijke actie

17 oktober 2017 – Liverpool-verdediger Dejan Lovren beschuldigt Romelu Lukaku ervan dat hij hem opzettelijk in het gezicht heeft getrapt. De Belgische spits raakte de achterhoedespeler afgelopen zaterdag onder zijn linkeroog. De actie bleef onbestraft, Lovren kon de wedstrijd wel hervatten. 

"Ik voerde een tackle uit en voelde Lukaku boven mij", aldus de stopper tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Maribor. "Hij kon me ontwijken, maar raakte mij toch in mijn gezicht. Volgens mij deed hij het opzettelijk. Als het een ongeluk zou zijn, dan had hij zich wel verontschuldigd."

Scheidsrechter Martin Atkinson besloot om geen actie te ondernemen na de actie van Lukaku. Ook de FA vervolgt de Belg daarom niet. Lovren: "Ik kan het niet veranderen. Dit is niet mijn beslissing, maar we moeten verder. Dit hoort bij het voetbal."

Met Lukaku, die op het veld mocht blijven staan, eindigde het duel in een doelpuntloos gelijkspel. Daarmee schoot Liverpool weinig op, want de achtste plaats in de Premier League valt voorlopig erg tegen. Manchester United zag Manchester City uitlopen na de 7-2-zege op Stoke City.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 november 2017