'Feyenoord met Jørgensen op bank, maar met Van Beek'

'Feyenoord met Jørgensen op bank, maar met Van Beek'

17 oktober 2017 – Feyenoorder Nicolai Jørgensen begint dinsdag tegen Shaktar Donetsk op de bank, aldus het Algemeen Dagblad. De spits is terug van een blessure en viel zaterdag tegen PEC Zwolle in (0-0), maar Giovanni van Bronckhorst laat hem tegen de Oekraïners nog niet starten. Sven van Beek mag zich na al zijn blessureleed opmaken voor zijn eerste basisplaats.Van Bronckhorst houdt tegen Shaktar vast aan het aanvallende recept van de afgelopen weken: Jean-Paul Boëtius in de spits, geflankeerd door Steven Berghuis en Sam Larsson. Omdat Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin, Renato Tapia en Kevin Diks allen in de lappenmand zitten, mag de basisplaats van Van Beek geen verrassing heten. Hij viel al twee keer in bij Feyenoord en deed ook wedstrijdritme op bij het beloftenteam.

Van Beek vormt het centrale duo met Jeremiah St. Juste. Op de backposities staan Sofyan Amrabat en Ridgeciano Haps. Verder start Feyenoord met het bekende middenveld, bestaande uit Tonny Vilhena, Karim El Ahmadi en Jens Toornstra. Onder de lat staat Brad Jones.

Vermoedelijke opstelling: Jones; Amrabat, Van Beek, St. Juste, Haps; Toornstra, El Ahmadi, Vilhena; Berghuis, Boëtius en Larsson

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 18 augustus 2019

  2. zaterdag 17 augustus 2019

  3. vrijdag 16 augustus 2019