Buitenland: monsteruitslag Celta, Benevento blijft puntloos

Buitenland: monsteruitslag Celta, Benevento blijft puntloos

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 oktober 2017 – In de Spaanse en Italiaanse competitie hebben maandag de laatste balomwentelingen van deze speelronde plaatsgevonden. In Spanje pakte Celta de Vigo overtuigend de drie punten door te winnen van Las Palmas, terwijl Hellas Verona in Italië goede zaken deed in de achterhoede van de Serie A.

Celta de Vigo staat in de middenmoot van La Liga, maar speelde maandagavond alsof het een Champions League-deelnemer was. Emre Mor en Iago Aspas legden de ruststand vast op 0-2, waarna Aspas direct na rust het duel helemaal besliste. Aan de kant van Celta kreeg Ruben Blanco vervolgens een directe rode kaart, maar dat mocht de pret niet drukken. Via Pablo Hernandez en wederom Aspas liep het vervolgens uit naar een 0-5 voorsprong. Las Palmas redde door twee late goals van Vitolo en Loïc Remy nog wel de eer: 2-5.

Hellas Verona moest maandag eigenlijk winnen van hekkensluiter Benevento en dat is gelukt: 1-0. Het ging echter niet gemakkelijk, aangezien de enige goal van Romulo pas een kwartier voor tijd werd gemaakt. Aan de kant van de bezoekers kreeg Luca Antei al voor rust een rode kaart. De promovendus staat met nul punten uit acht wedstrijden roemloos onderaan in de Serie A. Hellas stijgt door de zege naar de vijftiende plaats en heeft weer wat lucht.

Reacties

gerelateerd