Sarri over kraker: "Manchester City is het beste team van Europa"

Sarri over kraker: "Manchester City is het beste team van Europa"

16 oktober 2017 – In de Champions League zijn de ogen dinsdag gericht op het Etihad Stadium in Manchester, waar Manchester City en Napoli de degens met elkaar gaan kruisen. Trainer Maurizio Sarri van de Italiaanse koploper is lovend over de aanstaande tegenstander.

Napoli won tot dusver alle competitiewedstrijden en staat in de Champions League na twee duels op drie punten. "Manchester City is op dit moment het beste team van Europa", zegt Sarri. "Ze winnen alle wedstrijden met op zijn minst vijf doelpunten verschil. Ze hebben sinds augustus in alle duels gescoord en zijn ook verdedigend zeer sterk. Het zal heel moeilijk worden tegen deze uitgebalanceerde tegenstander."

Op het persmoment werd Sarri gevraagd of het duel van dinsdag een 'droomwedstrijd' is. "Ik had liever een makkelijkere tegenstander gehad", countert de ervaren trainer. "Manchester City is zo sterk, in mijn ogen zelfs sterker dan Real Madrid vorig seizoen. City is van een ander niveau dus ze kunnen alle resterende wedstrijden in onze poule winnen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 november 2017

  2. vrijdag 17 november 2017