Shaktar rekent op 'zware wedstrijd' tegen Feyenoord

16 oktober 2017, 19:30

Nog nooit wist Shaktar Donetsk een wedstrijd tegen een Nederlandse club te winnen, maar dat betekent uiteraard niet dat de ploeg uit Oekraïne de underdog is voor de wedstrijd van dinsdag tegen Feyenoord. Trainer Paulo Fonseca gaat met zijn ploeg voor de overwinning in Rotterdam.

"We rekenen op een zware wedstrijd. Feyenoord moet winnen en zal heel aanvallend spelen'', sprak de Portugese coach volgens RTL op het persmoment in De Kuip. In het verleden speelde Shaktar al tegen Roda JC en AZ in Europese toernooien, maar nog nooit wist het een duel te winnen. "Voor alles is een eerste keer", zegt de coach, die met zijn ploeg in eigen land komend weekend tegen Dinamo Kiev speelt. "Maar eerst wacht Feyenoord, dat is een heel belangrijke wedstrijd. We gaan pas na dinsdag aan Dinamo Kiev denken."

In de Champions League-groep staat Shaktar al op drie punten, terwijl Feyenoord er nog nul heeft. Winnen de Oekraïners dinsdag in Rotterdam, dan doen ze goede zaken. "We gaan hier vol voor de overwinning'', sprak spelmaker Fred.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen