Napoli-eigenaar wil dat sterren rust krijgen tegen Man City

Napoli-eigenaar wil dat sterren rust krijgen tegen Man City

16 oktober 2017 – Opmerkelijk nieuws vanuit Italië. De eigenaar van Napoli wil dat trainer Maurizio Sarri dinsdagavond zijn belangrijkste spelers rust gaat geven in de Champions League-kraker tegen Manchester City, zodat ze fit zijn voor de competitiewedstrijd van zaterdag.

Napoli staat bovenaan in Italië en speelt komende zaterdag de kraker tegen Internazionale, dat tweede staat. Eigenaar Aurelio De Laurentiis legt de focus volledig op de Serie A en wil dat de spelers rust krijgen tegen Man City. "Ik denk dat de spelers met de meeste speelminuten rust moeten krijgen om ze fris te houden", wordt De Laurentiis geciteerd door La Gazzetta dello Sport. "De wedstrijd tegen Internazionale is net zo belangrijk. In Europa hoeven we niet elke wedstrijd te winnen, maar hoeven we ons alleen maar zorgen te maken over het overleven van de groepsfase."

Overigens staan Manchester City en Napoli te boek als twee van de best voetballende ploegen van Europa. Lees hier waarom het Champions League-duel tussen de Engelsen en de Italianen zeer interessant is.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 november 2017