NAC Breda
0 – 8
Ajax
Willem II
2 – 2
Sparta

Uitsyndroom voor FC Twente: "Ik weet niet waar dat aan ligt"

Uitsyndroom voor FC Twente: "Ik weet niet waar dat aan ligt"

16 oktober 2017 – Oussama Assaidi is ongerust over de prestaties van FC Twente. De nederlaag in Tilburg tegen Willem II (3-1) was alweer de vijfde opeenvolgende nederlaag op vreemde bodem van de Tukkers. "Ook in uitwedstrijden moeten we er staan, niet alleen thuis", vindt de buitenspeler.

Op de clubwebsite gaat de aanvaller in op de teleurstellende prestaties van zijn ploeg dit seizoen in uitwedstrijden. "Ik weet niet waar dat aan ligt, we moeten wakker worden. Het is zuur dat je in Tilburg verliest, vooral omdat we dachten dat we nu stappen konden zetten. Het mag niet gebeuren dat je zo eenvoudig de goals weggeeft", aldus  Assaidi.

De nederlaag was volgens hem dan ook onnodig. "We staan met 1-0 voor en zo'n goal in de laatste minuut weggeven voor rust mag niet gebeuren. Die bal mag er dan niet in. Je wilt met een voorsprong de rust in, dat geeft vertrouwen en dan ga je hopelijk beter voetballen."

Na een moeizame seizoensstart toonde FC Twente tegen FC Utrecht (4-0) en Heracles Almelo (2-1) in de Grolsch Veste beterschap. Maar buiten het eigen stadion wil het nog altijd niet vlotten voor de formatie van René Hake.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 november 2017

  2. vrijdag 17 november 2017