Totti tipt Cristiano Ronaldo voor de Gouden Bal

Totti tipt Cristiano Ronaldo voor de Gouden Bal

16 oktober 2017 – Cristiano Ronaldo is de grote favoriet om de Gouden Bal te winnen dit jaar. Dat vindt AS Roma-legende Francesco Totti althans. "Om de simpele reden dat hij een geweldig seizoen heeft gehad en alle prijzen heeft gewonnen met zijn team", legt hij uit.

Op de website van de FIFA gaat hij in op de mogelijke winnaars van de prestigieuze prijs. "Lionel Messi, Neymar en Ronaldo zijn alle drie aliens, zo goed zijn ze als voetballer", begint Totti. "Maar Ronaldo ligt toch voor op de andere twee, omdat hij met zijn ploeg alle prijzen won.

Hetzelfde geldt voor Zinédine Zidane bij de trainersprijs. "Massimiliano Allegri en Antonio Conte hebben het geweldig gedaan, maar ook hier is Zidane voor mij de favoriet om dezelfde als Cristiano Ronaldo: hij won bijna alles afgelopen seizoen."

In de strijd wie zich de beste keeper van 2017 mag noemen, wijst Totti naast de goalie van Real Madrid ook nog een andere gevaarlijke outsider aan. "Gianluigi Buffon. Hij was individueel een van de allerbeste en bereikte ook de Champions League-finale. Hij gaat samen met met Keylor Navas bepalen wie de winnaar wordt."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 november 2017