Valencia-trainer Marcelino gelooft niet in Spaanse titel

Valencia-trainer Marcelino gelooft niet in Spaanse titel

16 oktober 2017 – Valencia is een van de verrassingen dit seizoen in de Primera Division. Hoewel ze overeind bleven tegen Atlético Madrid (0-0) en momenteel minder verliespunten hebben dan Real Madrid, gelooft trainer Marcelino García Toral niet in een titelrace. "Het is onmogelijk om voor de titel mee te strijden", vindt hij.Na de 3-6 overwinning op Real Betis Sevilla staat Valencia op de vijfde plaats, maar wel met één wedstrijd minder gespeeld dan nummer twee Real Madrid, dat slechts een voorsprong van twee punten heeft. "Maar het is voor ons onmogelijk om de strijd aan te gaan met Real Madrid en FC Barcelona", bleef de trainer realistisch tegenover de BBC. "Over het algemeen voetballen we goed, we hebben een goed team. Dus we zullen vooral doorgaan op deze manier."

Samen met Atlético Madrid en FC Barcelona is Valencia als enige nog ongeslagen in La Liga. "Maar we groeien met de ervaringen. Ik ben tevreden met de prestaties en het enthousiasme van mijn spelers", besloot Marcelino.

De laatste keer dat Los Che een prijs pakte was in 2008. Destijds wonnen ze de Copa del Rey. Het laatste landskampioenschap dateert uit 2004, toen Valencia onder leiding van Rafael Benítez concurrenten FC Barcelona en Deportivo La Coruña achter zich liet.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020