Indonesische keeper (38) overlijdt na botsing in wedstrijd

16 oktober 2017, 08:35

Heftig nieuws vanuit Indonesië. Doelman Choirul Huda is daar op 38-jarige leeftijd overleden door een botsing met een teamgenoot tijdens een wedstrijd in de hoogste competitie van Indonesië.

Huda werd na de fatale botsing in het duel met Semen Padang snel naar het ziekenhuis gebracht, maar werd daar al vlak na het arriveren dood verklaard. Persela FC, de club waar de doelman onder de lat stond, zegt dat de keeper hard getroffen werd op de borst en onderkaak. Door de verwondingen kreeg Huda geen lucht meer en kreeg hij een hartstilstand.

Huda speelde meer dan 500 competitiewedstrijden voor Persela FC, waardoor de club uit Lamongan (het oosten van Java) in diepe rouw is door het overlijden van de keeper. "Bedankt voor je constante toewijding en de inspiratie die je Persela, Lamongan en het Indonesische voetbal hebt gegeven", zo klinkt het via de officiële kanalen van Persela.

De wedstrijd tegen Semen Padang werd ondanks de situatie uitgespeeld. Het werd 2-0 voor Persela. Na afloop van de wedstrijd kwamen duizenden fans bijeen voor een wake met kaarslicht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen