Deeney haalt Arsenal door de mangel: "Geen ballen"

15 oktober 2017, 21:28

Arsenal gaf zaterdag een overwinning uit handen, door tegen Watford ondanks een 0-1 voorsprong met 2-1 de bietenbrug op te gaan. Troy Deeney nam namens de nummer vier van de Premier League de gelijkmaker voor zijn rekening en veegde na afloop van het duel de vloer aan met de ploeg uit Londen.

Na het duel schoof de sterke spits aan bij BT Sport om zijn analyse te geven. Dat deed hij op een uitgesproken manier. "Ik hoorde dat Wenger heeft gezegd dat de penalty onterecht gegeven werd, maar dat is niet de reden van hun nederlaag", sprak Deeney. "Het ontbreekt Arsenal aan ballen. Altijd als ik tegen Arsenal speel heb ik het gevoel dat we ver komen als we echt willen winnen."

De Engelse spits geeft een duel met Arsenal-speler Per Mertesacker als voorbeeld. "Toen ik voor het eerst een duel met hem aanging, hoefde ik niet eens te springen om het duel te winnen. Voor mij als speler zijn dit lekkere dagen, omdat mijn kracht ligt in het duelleren. Als ik van een tegenstander mijn spel mag spelen, dan weet je dat zij een moeilijke wedstrijd krijgen. Ik weet dat ik niet zo technisch en snel ben als de spelers van Arsenal, maar als ik met ze in duel kan, dan win ik altijd."

Deeney staat met Watford op de knappe vierde positie in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen