Willem II pakt belangrijke punten: "Zege smaakt erg goed"

15 oktober 2017, 19:32

Willem II heeft de laatste plaats verlaten in de Eredivisie, door zondag met 3-1 te winnen van FC Twente. Trainer Erwin van de Looi beseft dat de zege uitermate belangrijk is voor zijn team, dat bij de hand genomen werd door Fran Sol.

Van de Looi is opgelucht. "Ja, daar ga ik niet over liegen. Dit was een belangrijke wedstrijd", spreekt hij tegen Omroep Brabant. "De laatste tijd heb ik een paar keer gezegd dat onze vorm aan het stijgen was, maar we verloren twee wedstrijden. We speelden vandaag minder dan in de voorbije weken, maar de overwinning smaakt erg goed. Voor het vertrouwen van mijn ploeg is dit erg prettig."

Fran Sol maakte er twee voor Willem II. Hij staat nu al op vijf goals. "Fran is een echte spits", weet Van de Looi. "Hij wil betrokken zijn bij alle goals. Vandaag was hij bij alle vier de doelpunten betrokken, dat was er een te veel", doelt de coach op de penalty voor Twente die de Spanjaard veroorzaakte. "Hij had helemaal niet in het strafschopgebied moeten zijn. Maar die jongen heeft zo'n drive en wil de verantwoordelijkheid op zich nemen voor het team. Daarin doet hij soms te veel. Maar in de rust zei hij in de kleedkamer dat hij honderd procent zeker ging scoren. Hij heeft het waargemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen