Van den Brom: "We kwamen slecht uit de kleedkamer"

15 oktober 2017, 17:14

AZ speelde zondagmiddag tegen FC Groningen een voor het publiek vermakelijke wedstrijd, maar kwam desondanks niet verder dan 1-1. Trainer John van den Brom baalde vooral van de vele kansen die zijn ploeg onbenut liet.

Voor de camera van FOX Sports liet Van den Brom na afloop weten ontevreden te zijn. "Vooral over de eerste helft. We krijgen veel goede kansen, maar benutten die niet. Uiteindelijk gaan we toch met een voorsprong de rust in, verdiend ook. Maar we komen vervolgens zo slecht uit de kleedkamer. Daar zit mijn ontevredenheid vooral in. Dat je de wedstrijd niet gewoon beslist", legt hij uit.

FC Groningen maakte uiteindelijk uit een strafschop de gelijkmaker. "We hebben het tachtig minuten gewoon prima gedaan. De scherpte voor het doel ontbrak alleen. Maar ik heb ook veel goede dingen gezien. We hebben heel weinig kansen weggegeven", noemt Van den Brom een voorbeeld.

Ricardo van Rhijn maakte twaalf minuten voor tijd zijn debuut in het eerste bij AZ. "Hij viel goed geconcentreerd en scherp in. Ik ben blij voor hem. Maar ook voor ons want verdedigend hebben we er weer een man bij. Hij heeft de laatste maanden heel hard gewerkt. Het is jammer dat zijn vrije trap er net niet in ging. Op de training gebeurt dat wel regelmatig", is de trainer lovend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen