Wenger is niet te spreken over de arbitrage: "Schandalig"

15 oktober 2017, 12:59

Arsenal ging zaterdag op bezoek bij Watford met 2-1 onderuit. Daardoor staat de ploeg van Arsène Wenger momenteel op de zesde plaats in de Premier League met een achterstand van negen punten op koploper Manchester City. De manager was na afloop niet te spreken over de arbitrage tijdens het duel.

Arsenal kwam in de eerste helft op voorsprong, maar kreeg na rust de gelijkmaker te verwerken toen Bryan Deasley een strafschop benutte. Wenger liet na afloop weten dat besluit 'schandalig' te vinden. Hij vond dat er nauwelijks sprake was van contact tussen Héctor Bellerín en Richarlison. "Ik vond het een belachelijke beslissing. Het was schandalig, maar wat kunnen we er aan doen? Het was geen strafschop, het was een creatie van de scheidsrechter", aldus de boze manager.

Toch was Wenger ook van mening dat zijn ploeg de nederlaag aan zichzelf te wijten had. "De penalty was niet de enige factor. Als wij de kansen die we kregen wel hadden afgemaakt, hadden we gewoon gewonnen. We misten te veel kansen. Na de 1-1 was er geen reden om in paniek te raken. Aan die tweede goal hebben alleen wij schuld", besloot de manager.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen