Ten Hag: "Gebruik gemaakt van de zwaktes van Heerenveen"

15 oktober 2017, 08:47

FC Utrecht boog zaterdagavond een 0-1 achterstand tegen sc Heerenveen om in een 3-1 overwinning. Na een reeks mindere wedstrijden, lijken de Domstedelingen de weg naar boven ingeslagen te hebben. Trainer Erik ten Hag was tevreden met wat hij zag.

In de laatste drie competitiewedstrijden wist Utrecht niet één keer te winnen. Ten Hag zag zijn ploeg tegen Heerenveen beter voor de dag komen. "We hebben in ieder geval beter verdedigd. Er waren twee breekpunten in de wedstrijd. De eerste was dat we heel snel gelijk maken uit een vrije trap. Daar moet ik Yassin Ayoub complimenten voor geven, hij heeft er ellenlang op getraind", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports

Ten Hag bracht na rust direct Lukas Görtler in en was zeer tevreden over de inbreng van de Duitse aanvaller. "Dat was een ander breekpunt. Hij heeft het zeer goed ingevuld", stelt de trainer, die blij is dat Utrecht zich tegen Heerenveen weer liet zien. "We hebben de afgelopen tijd heel hard gewerkt op het trainingsveld. We hebben uitstekend gebruik gemaakt van de zwaktes van Heerenveen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen