Keizer 'best wel tevreden': "Heb een fris elftal gezien"

14 oktober 2017, 22:15

Marcel Keizer heeft een goed gevoel overgehouden aan de thuiszege op Sparta. De oefenmeester zag zijn club Ajax zaterdag in de eigen Johan Cruijff Arena met 4-0 winnen van de Rotterdamse club.

"Ik ben best wel tevreden. Natuurlijk is het niet zo dat we de polonaise lopen omdat we van Sparta hebben gewonnen, maar gezien de situatie waar we vandaan komen heb ik vandaag wel een fris team gezien. Een team dat lekker wilde voetballen, het publiek wilde vermaken, doelpunten wilde maken en daarom risico's wilde nemen in het verdedigen, wat we altijd doen", aldus Keizer bij de NOS.

"Daar ben ik best wel tevreden over, al weet ik ook wel dat er nog dingen zijn die beter moeten", blijft Keizer nuchter. "We hebben een paar kansen tegen gekregen, waarbij we niet goed stonden. Dat moet allemaal nog wat beter. Dat weten we echter ook omdat we risico's nemen. Wat dat betreft mag een tegenstander best scoren, alleen moeten wij er meer maken." Qua kansenverhouding had het ook 7-0 kunnen zijn, maar Ajax is nog niet altijd zorgvuldig in de afwerking. "Dat is een minpuntje, dat weten we van onszelf", beaamt Keizer. "De afgelopen duels is het niet anders geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen