Roda JC ziet sterke tweede helft laat beloond tegen NAC

14 oktober 2017, 21:16

Roda JC heeft een verdiende zege op NAC geboekt. Voor rust hielden beide teams elkaar zowel qua veldspel als het aantal gecreëerde kansen (beide twee) in evenwicht, na de theepauze maakte de thuisploeg het meeste aanspraak op de zege. Enkele grote kansen werden niet verzilverd, maar in blessuretijd sloeg Simon Gustafson toe: 1-0.

Het begin was voor NAC Breda. Al na één minuut kreeg Giovanni Korte een kans namens de bezoekers, maar Hidde Jurjus redde zijn schot in de korte hoek. De Bredanaars behielden daarna gedurende het eerste kwartier het overwicht, maar zagen Roda JC daarna meer in het spel voorkomen. Door het te slordige spel van de thuisploeg leidde dat aanvankelijk niet tot kansen.

Na rust was het Roda-doelman Jurjus die als eerste aan de slag moest. Een laag en hard schot van de behendige Korte was een prooi voor de doelman, die met zijn benen redding bracht. Na een uur spelen nam de thuisploeg het heft meer in handen. Het leidde tot de tot dan toe grootste kans van de wedstrijd. Gustafson zette Roda-aanvaller Mario Engels met een listig steekballetje vrij voor Birighitti. Engels moest snel handelen en diens schot belandde uiteindelijk op de buitenkant van de paal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen