Klopp onder druk: "Niet veel coaches kunnen wat ik kan"

14 oktober 2017, 09:40   Bijgewerkt: 14 oktober 2017, 09:54

Deze week stond Jürgen Klopp precies twee jaar aan het roer bij Liverpool, maar reden voor een polonaise op Anfield Road was dat niet. Na een goede start van dit seizoen is de club weggezakt, waardoor trainer Jürgen Klopp onder druk is komen te staan. Gaat het zaterdag mis tegen rivaal Manchester United, dan lijkt de Duitser in grote problemen te komen. Toch blijft hij rustig.

Liverpool staat inmiddels zeven in de Premier League. Van de laatste vier competitiewedstrijden werd er slechts één gewonnen. "Als ze me nu ontslaan, dan denk ik niet dat er veel coaches zijn die het beter kunnen doen dan dan ik", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik ben niet perfect, maar het is volgens mij moeilijk voor de club om een betere optie te vinden. Wij kunnen nu niet meer doen dan hard werken voor elk punt. En dat doen we."

Toch is de coach uiteraard niet blij met de situatie. "Ik ben niet tevreden", zegt Klopp. "Daardoor heb ik ook geen feest gevierd om mijn tweejarig jubileum bij de club te vieren. Ik heb geen fles champagne geopend."

Liverpool tegen United, één van de mooiste affiches van het Engelse voetbal, begint zaterdag om 13.30 uur Nederlandse tijd.

 
KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen