Zwolle waarschijnlijk met Dekker in basis bij Feyenoord

13 oktober 2017, 17:46

Voor het eerst sinds zijn zware knieblessure van ruim een jaar geleden lijkt Rick Dekker een basisplaats te krijgen bij PEC Zwolle. Afgaande op de laatste training van de Overijsselse club krijgt de middenvelder voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord van zaterdag (aftrap 20.45 uur) de voorkeur boven Erik Bakker.

John van 't Schip, de trainer van PEC Zwolle, houdt wat betreft de mogelijke basisplaats van Dekker een slag om de arm. "Ricky is goed bezig. Hij is een paar keer goed ingevallen en heeft ook bij de beloften goed gespeeld. Hij is inmiddels volledig fit. De kans dat hij gaat spelen, is groot. Of in de basis, of als invaller", zegt de oefenmeester tegen De Stentor. Erik Israelsson en Dico Koppers ontbreken nog tegen Feyenoord, Van 't Schip kan wel weer beschikken over Philippe Sandler.

PEC Zwolle houdt tegen Feyenoord vast aan haar aanvallende tactiek. "Achteruit lopen heeft geen zin. Als je dat doet, moet je dat goed doen, maar niet vanuit het principe dat je alleen wil verdedigen", legt Van 't Schip uit. "We spelen tegen een sterke tegenstander, maar daar ligt voor ons ook een mooie uitdaging. Tegen Ajax hebben we op onze manier ook lang goed gespeeld. Het is een mooi affiche. Feyenoord heeft de laatste thuiswedstrijd verloren van NAC, dus ze zullen erop gebrand zijn om weer te winnen. Het is aan ons om dat te voorkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen