Revelatie VVV treft PSV: "Zaak om eigen spel te spelen"

13 oktober 2017, 17:33

VVV-Venlo krijgt zondag in De Koel (aftrap 14.30 uur) bezoek van koploper PSV. De Limburgers leven met een positief gevoel toe naar de krachtmeting met de Eindhovenaren. De promovendus staat met twaalf punten uit zeven wedstrijden zevende in de Eredivisie. Het verloor dit seizoen pas één keer in de competitie, voor eigen publiek van Ajax.

"Het is voor ons zaak dat we ons eigen spel kunnen spelen", blikt trainer Maurice Steijn op de officiële website van VVV-Venlo vooruit op het treffen met PSV. "We moeten zo lang mogelijk de nul houden en daarmee komen we vanzelf in onze comfortzone. Dat heeft ons tot dusver al aardig wat punten opgeleverd."

Steijn kan tegen PSV niet beschikken over Tristan Dekker en Johnatan Opoku. Ook Vito van Crooij, Danny Post en Jerold Promes trainden vrijdag apart van de groep, maar dat was slechts uit voorzorg. Steijn: "Vito heeft nog steeds wat last van zijn knie, Danny van een voet en Jerold van zijn lies. Ze sluiten normaal gesproken voor de afsluitende training weer aan bij de groep en ik ga ervan uit dat ze zondag gewoon inzetbaar zijn. En daarmee bedoel ik dat ze kunnen starten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen