Vitesse gaat 'er vol tegenaan', Heracles zoekt constantheid

13 oktober 2017, 16:44

Voor Vitesse gaat het eredivisieseizoen zondag verder met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (aftrap 12.30 uur). Henk Fraser, de trainer van de Arnhemse club, weet dat de Overijsselse tegenstander lastig te verslaan is in het eigen Polman Stadion.

"Heracles is een tegenstander die, zeker thuis en met de steun van het eigen publiek, voor een verrassing kan zorgen. Wij moeten ervoor zorgen dat we ons niet laten verrassen. De focus ligt op ons eigen spel. We moeten scherp verdedigen en in balbezit zorgvuldig zijn", zegt Fraser op de officiële website van Vitesse, dat gedeeld derde staat in de Eredivisie.

Vitesse is klaar voor de komende weken. "De spelers zijn fit en hebben zich kunnen opladen voor de volgende reeks aan wedstrijden. We gaan er weer vol tegenaan", besluit Fraser, die in Almelo alleen niet kan beschikken over Arnold Kruiswijk (rug) en Maikel van der Werff (knie).

Heracles met Droste in plaats van Breukers

Heracles kent binnen één wedstrijd wisselvallige fasen. "We moeten constanter worden, zijn nog te vaak in fases te slordig of te angstig", stelt Stegeman. "Ik vind dat we hard werken en dat gaat uiteindelijk resultaat opleveren. Soms word je in een proces even wat teruggeworpen, maar voor mij is het glas halfvol. We hebben een nieuwe jonge ploeg en dat gaat met horten en stoten, maar ik heb heel veel vertrouwen in de jongens. De steun van ons publiek kan als doping werken, dat hebben we tegen Ajax gezien (2-1 winst, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen