Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ecuador schorst vijftal na uitstapje voor Argentinië-thuis

Ecuador schorst vijftal na uitstapje voor Argentinië-thuis

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 oktober 2017 – De nationale voetbalbond van Ecuador heeft vijf internationals een schorsing opgelegd, omdat de spelers voor het laatste kwalificatieduel voor het WK 2018 een uitstapje hebben gemaakt. Op de avond voor de wedstrijd tegen Argentinië verlieten de spelers het hotel. Het is nog niet duidelijk om welke spelers het gaat, maar het komt het kwintet dus wel duur te staan.

Voor Ecuador stond er weliswaar niets meer op het spel in het afsluitende kwalificatieduel in Quito, maar het tegenovergestelde was het geval voor de Argentijnen. Die moésten winnen om een WK-ticket te pakken, en dat lukte uiteindelijk door een hattrick van Lionel Messi. Via Romario Ibarria kwamen de Ecuadoranen nog wel op voorsprong.

Ecuador kende een pikstart in de WK-kwalificatiereeks, met vier overwinningen in de eerste vier duels, maar gleed uiteindelijk af naar plaats acht van de tien. Het land pakte twintig punten in achttien wedstrijden.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd