Monaco wil seizoen afmaken met Lemar: "Arsenal was dichtbij"

Monaco wil seizoen afmaken met Lemar: "Arsenal was dichtbij"

12 oktober 2017 – AS Monaco wil Thomas Lemar (21) dit seizoen behouden en komende zomer de mogelijkheid voor een transfer geven. In de voorbije transferwindow was de ster van de Franse kampioen al dicht bij een vertrek naar de Premier League, maar ketste dat op het allerlaatste moment af.

"Liverpool was erg geïnteresseerd", aldus vice-voorzitter Vadim Vasilyev tegen Sky Sports. "Maar het was Arsenal dat de deal bijna had afgerond. Het scheelde niet veel. Anderzijds was het voor ons te laat om zelf iets te doen. De puzzelstukjes vielen niet op z'n plaats. Ik ben blij dat hij is gebleven. Wij hebben een speler als Thomas Lemar nodig in ons team."

Monaco wil het lopende seizoen met de Franse international afmaken en daarna meewerken aan een transfer. "Bij ons was een aantal spelers die afgelopen zomer leek te vertrekken. Om verschillende redenen ging dat niet door. Ik denk dat het goed is om te zeggen dat Thomas volgend seizoen een eerlijke kans krijgt om te vertrekken. Een transfer van hem in januari is niet ons plan, al kun je dat in het voetbal nooit garanderen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 december 2017

  2. vrijdag 15 december 2017