Van den Brom ziet aanwinst Midtsjø als vervanger Vejinovic

13 oktober 2017, 15:05

Fredrik Midtsjø is bij AZ zeer waarschijnlijk de vervanger van de zwaar geblesseerde Marko Vejinovic. Daarom start de Noor tegen FC Groningen komend weekend in de basisopstelling. "Daar kun je wel van uitgaan, ja", liet trainer John van den Brom doorschemeren.

"In de laatste periode van de transferwindow hebben we Fredrik gehaald", vertelde de coach op het clubkanaal. "Hij heeft tijd gehad om te acclimatiseren. Inmiddels is hij fit en een logische vervanger van Marko Vejinovic. Het zijn niet dezelfde type spelers, misschien dat we dus de manier van spelen ook nog iets veranderen."

Tegen FC Groningen moet AZ na twee nederlagen (Excelsior en Feyenoord) beterschap tonen. Van den Brom: "We moeten verdedigend beter staan. De wedstrijd tegen Feyenoord (0-4 verlies) heeft er wel ingehakt. We zijn met Marko een belangrijke speler verloren. Maar ook bij FC Groningen hebben ze hun problemen. Ze spelen niet goed, de mensen blijven weg uit het stadion. De druk ligt daar er ook op. Het zijn sowieso altijd beladen duels tegen hen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen