Van der Vaart naar het ziekenhuis na ongelukkige kopbal

Van der Vaart naar het ziekenhuis na ongelukkige kopbal

12 oktober 2017 – Rafael van der Vaart is tijdens de training van FC Midtjylland naar het ziekenhuis afgevoerd. De middenvelder kreeg de bal op ongelukkige wijze op zijn hoofd, waarna hij in de ambulance moest plaatsnemen, zo meldt de nummer twee van Denemarken op haar website.

"We nemen geen risico, daarom hebben we een ambulance gebeld om Rafael voor de zekerheid te laten controleren", vertelt trainer Jess Thorup. De verwachting is niet dat het heel ernstig is. "Maar we behandelen dergelijke blessures met de grootste voorzichtigheid.'' Dat er bij Midtjylland nu even geen risico genomen wordt met Van der Vaart valt te verklaren. Vorige week liep de Zweedse middenvelder Simon Kroon namelijk een hersenschudding op tijdens de training. 

De 34-jarige Van der Vaart is niet bezig aan een heel best seizoen. Hij maakte nog geen minuten in het eerste en zat zelfs pas een keer bij de wedstrijdselectie. Bij de reserves deed hij wel al eens mee en in dat duel kwam de Nederlander direct twee keer tot scoren. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 februari 2018

  2. zondag 18 februari 2018