Rojas wil zo veel mogelijk minuten maken namens Heerenveen

Rojas wil zo veel mogelijk minuten maken namens Heerenveen

12 oktober 2017 – Met de winnende goal tegen Excelsior en enkele goede invalbeurten maakt Marco Rojas vooralsnog een prima indruk in zijn eerste maanden bij sc Heerenveen. Na zijn eerste basisplaats tegen Ajax (0-4 verlies) mag hij tegen FC Utrecht vermoedelijk voor de tweede keer vanaf het begin starten. "Ik moet mezelf bewijzen dat ik goed genoeg ben", vertelt de Nieuw-Zeelander.

Op de website van Heerenveen gaat de vleugelaanvaller in op zijn eerste tijd in Friesland. "Ik wil dit seizoen zoveel mogelijk minuten maken", spreekt hij zijn doel uit. "Dus zou het mooi zijn om weer in de basis te mogen starten. Ik verwacht een mooie wedstrijd tegen een goede tegenstander. Wij willen de lijn van voor de wedstrijd tegen Ajax weer voortzetten."

De afgelopen week was Rojas op pad met het nationale team van Nieuw-Zeeland en stond tegenover zijn ploeggenoot Yuki Kobayashi, die bij Japan meedeed. De middenvelder won het Friese onderonsje, maar Rojas gaf op zijn beurt een assist. "Het was een mooie wedstrijd en ook bijzonder om Yuki daar als tegenstander tegen te komen. We hebben ongeveer tien minuten tegelijk op het veld gestaan en na afloop shirtjes met elkaar geruild. Gelukkig spelen we zaterdag weer samen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 februari 2018

  2. zondag 18 februari 2018