Randers wil Van der Vaart verlossen: "Plek voor hem vinden"

Randers wil Van der Vaart verlossen: "Plek voor hem vinden"

12 oktober 2017 – Rafael van der Vaart en Midtjylland FC zouden in de winterstop van elkaar verlost kunnen worden. Randers FC, waar Ricardo Moniz afgelopen week als nieuwe trainer werd gepresenteerd, heeft namelijk interesse in de Nederlandse routinier.

Moniz en Van der Vaart werkten al kort samen bij Hamburger SV en de trainer is wel gecharmeerd van de 34-jarige middenvelder. "Ik weet dat Rafael niet goed genoeg wordt gevonden voor de Deense competitie. Ik weet dat hij het zwaar heeft en ik heb medelijden met hem. Bij HSV was Rafael de sterspeler, maar hij was ook de eerste die me welkom heette bij de club. Ondanks dat we niet lang hebben samengewerkt, kan ik alleen maar goede dingen over hem zeggen", wordt Moniz geciteerd door Ekstra Bladet.

Bij Midtjylland is Van der Vaart op een zijspoor beland en hoeft hij niet op veel speeltijd meer te rekenen. "Ik weet niet hoe fit hij momenteel is, maar misschien lukt het om hem in januari naar Randers te halen. Ik denk dat we wel een plek voor hem kunnen vinden", besloot Moniz.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 februari 2018

  2. zondag 18 februari 2018