Leemans tegenover oude werkgever: "PSV heeft mij gevormd"

Leemans tegenover oude werkgever: "PSV heeft mij gevormd"

12 oktober 2017 – Clint Leemans vertrok zonder één minuut in het eerste van PSV gespeeld te hebben. Bij VVV-Venlo groeide de middenvelder pas uit tot een van de verrassingen in de Eredivisie. Tegen zijn oude club wil hij komend weekend laten zien wat hij kan.

"De mensen bij PSV hebben me samen met mijn familie gevormd en ik ben wie ik ben door PSV", vertelt de middenvelder tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ik hou van Eindhoven en mijn huidige vrienden speelden vroeger samen met me bij PSV. Allemaal redenen om twee keer per jaar van ze te winnen en de andere 32 keer mogen ze van mij 96 punten pakken. Ik ga voor elke millimeter en tegen PSV al helemaal."

Hoewel hij geen kansen kreeg in het elftal in Eindhoven, neemt Leemans PSV-trainer Phillip Cocu niets kwalijk. "Hij heeft me meegenomen op trainingskampen van het eerste elftal en daar blijf ik hem voor altijd dankbaar voor. Ik had Andrés Guardado en Jorrit Hendrix voor me. Dan moet je op een gegeven moment je knopen tellen."

Daarop vertrok de linkspoot naar VVV-Venlo. Met de Limburgers promoveerde hij in zijn eerste seizoen naar de Eredivisie. Op het hoogste niveau is de promovendus een van de verrassingen tot dusver.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 februari 2018

  2. zondag 18 februari 2018