Agüero over ongeluk in Amsterdam: "Niet te verwachten"

Agüero over ongeluk in Amsterdam: "Niet te verwachten"

11 oktober 2017 – Sergio Agüero liep twee weken geleden een ribblessure op bij een auto-ongeluk in Amsterdam, maar lijkt zeer snel te herstellen van zijn kwetsuur. De Argentijn van Manchester City hoopt zaterdag weer fit genoeg te zijn om te kunnen spelen tijdens het Premier League-duel met Stoke City.

Bij het Argentijnse programma Tyc Sports blikt Agüero terug op het ongeluk in Amsterdam. "De een gaat op zijn vrije dag naar Londen, de ander gaat naar Spanje of Italië. Ik ken de agent van Maluma en werd uitgenodigd voor het concert. Ik had twee dagen vrij en het was niet te verwachten dat zoiets zou gebeuren", verdedigt de aanvaller zijn uitstapje naar Nederland.

Door zijn blessure moest Agüero de twee belangrijke WK-kwalificatieduels van Argentinië laten schieten. Lionel Messi zorgde er uiteindelijk voor dat de Argentijnen met 1-3 van Ecuador wonnen, waardoor plaatsing voor het WK een feit is. "Ik heb hem een berichtje gestuurd. Daarin heb ik hem bedankt voor alles wat hij gedaan heeft voor de nationale ploeg", aldus Agüero.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 februari 2018

  2. zondag 18 februari 2018