Gouweleeuw klaar voor Oranje: "Wil mezelf laten zien"

Gouweleeuw klaar voor Oranje: "Wil mezelf laten zien"

11 oktober 2017 – Jeffrey Gouweleeuw hoopt dat zijn kans in het Nederlands elftal snel komt. De verdediger van FC Augsburg laat op de website van de Duitse club weten dat hij klaar is om interlands te gaan spelen. Hij wil zich in november laten zien tijdens de oefenduels van Oranje.

Gouweleeuw werd nog nooit opgroepen voor het Nederlands elftal, maar hoopt dat daar in november verandering in gaat komen. "Misschien krijg ik tijdens de vriendschappelijke interlands de kans om mezelf te laten zien. Ik ben er in ieder geval klaar voor", stelt de verdediger. "We missen het WK dus het kan eigenlijk niet slechter gaan dan dit."

Wat er precies mis ging bij Oranje, durft Gouweleeuw niet te zeggen. "Ik heb niet bij de ploeg gezeten. Tegen Zweden was het spel wat beter, maar toen was het al te laat." De 26-jarige speler vindt dat hij een kans verdient bij Oranje. "Ik speel elke week in een van de beste competities tegen enkele van de beste spelers ter wereld. Dat is voor mij heel leerzaam en ik hoop dat men dat in Nederland ook ziet."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 21 februari 2018

  2. dinsdag 20 februari 2018