Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ook Vidal beëindigt interlandloopbaan na mislopen WK

Ook Vidal beëindigt interlandloopbaan na mislopen WK

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 oktober 2017 – Bayern München zal tijdens de komende interlanperiodes een stuk meer spelers op het trainingsveld houden. Naast Arjen Robben stopt ook Arturo Vidal met het uitkomen voor de nationale ploeg nadat hij met Chili zich niet wist te plaatsen voor het WK in Rusland. Hij had eerder al gemeld na het WK te willen stoppen met interlandvoetbal, klaarblijkelijk heeft hij geen trek in de oefenwedstrijden voor die tijd.

Net zoals zijn ploeggenoot Robben sluit Vidal af met 96 interlands, al deed hij dat wel in een veel kortere periode. De middenvelder maakte pas zijn interlanddebuut voor Chili in februari 2007. Sindsdien maakte hij 23 doelpunten. Hij was actief op de WK's van 2010 en 2014, daarnaast won hij in 2015 en 2016 de Copa América.

"Mijn ziel is vernietigd, maar ik ben ook trots op deze spelers en de technische staf", schrijft Vidal op social media na de fatale 3-0 nederlaag tegen Brazilië. "Ik wil iedereen bedanken voor alles. Tijdens al mijn jaren als international heb ik alles gegeven in iedere wedstrijd. Ik heb veel geleerd en heb laten zien dat met een beetje kracht en werken alles mogelijk."

De Chilenen moeten ook een nieuwe bondscoach vinden. Na de mislukte kwalificatie besloot Juan Antonio Pizzi om op te stappen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd