Advocaat: "Als het echt nodig is, gooien we alles open"

10 oktober 2017, 20:41

Op het duel tussen Oranje en Zweden plakt een etiket met de naam 'WK-kwalificatiewedstrijd', maar nagenoeg iedereen beseft dat een kwalificatie er dinsdagavond niet in zal zitten voor het Nederlands elftal. Ook bondscoach Dick Advocaat weet dat, maar de coach hoopt desondanks op een goed optreden.

"Je moet de moed er altijd in houden in het voetbal, dus dat doen we nu ook", sprak de coach kort voor de aftrap tegen de NOS. "Natuurlijk wordt het moeilijk. Ik heb tegen de ploeg gezegd: laat maar zien dat we hier niet horen te staan. Laat maar zien dat we het wel kunnen", aldus de bondscoach, die Bas Dost wederom op de bank houdt. Vincent Janssen krijgt de voorkeur. "Die twee naast elkaar zetten is onlogisch. Dan mis je een middenvelder en wordt het rommelig. Als het echt nodig is, gooien we alles open. Keeper eruit, veldspeler erin", sprak de coach lachend.

Wil Nederland tegenstander Zweden nog passeren in de WK-kwalificatie, dan moet het met zeven goals verschil winnen van de Scandinaviërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen